За да проследят дали се издават касови бележки, данъчни служители са

...
За да проследят дали се издават касови бележки, данъчни служители са
Коментари Харесай

Данъчни под прикритие се озовали навътре в морето на кораб, в който има само нудисти

За да проследят дали се издават касови бележки, данъчни чиновници са се озовали навътре в морето на нудистки круиз.

Случката е от предишното лято, само че беше разказана чак през днешния ден в Народното събрание от финансовия министър Владислав Горанов.

Миналото лято ги качвахме на круизни кораби. И имаше една занимателна обстановка, в която във вътрешността в морето се оказа, че това е нудистки круиз и сътрудниците бяха извънредно обезпокоени, съобщи Горанов.

Според него обаче " всички начини са възможни, тъй като в края на краищата ползата на обществото е да има по-малък дял на сивата стопанска система и бюджетът да бъде гарантиран. "

Финансовият министър описа за парадоксалната обстановка, предизвикан от репортаж на Българска национална телевизия за чиновници на пловдивската дирекция на Национална агенция за приходите, които са играли хоро под прикритие в село Марково на 4 март. Данъчните платили за вход по 1 лев и 50 стотинки, само че не получили касови бележки.

Горанов разяснява, че неиздаването на касова записка е административно нарушаване, което се санкционира с санкция и правилото на незначителност не се ползва. Той обаче означи, че в тази ситуация в село Марково " сътрудниците са преиграли ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР